Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

27/08/2006 Bosch – 20% dintre sculele electrice pentru mesterit se bazeaza deja pe tehnologia fara fir

Segmentul de scule electrice Bosch adopta versiunea cu acumulatori Li-Ion datorita reducerii costurilor financiare, electrice si de timp pentru clienti

Bucuresti, 26 august: Grupul Bosch, unul dintre liderii globali ai furnizorilor de tehnologie si servicii in domeniile auto, tehnologie industriala si constructii, declara o accentuare a folosirii variantei fara cablu pentru sculele electrice. Conform oficialilor, la ora actuala, 20% dintre produsele Bosch se bazeaza pe acest tip de tehnologie.

„Eficientizarea modului de lucru ca resurse financiare si de timp reprezinta un aspect foarte important pentru clientii nostri, mai ales in aceasta perioada de recesiune economica. Tocmai de aceea am pregatit o serie de produse fara fir care se diferentiaza prin eficacitatea si usurinta in utilizare, dintre acestea remarcandu-se scula electrica multifunctionala Uneo. Trendul prezent la nivel international se manifesta si pe piata romaneasca, cumparatorii incepand deja sa fie interesati de sculele electrice cu acumulatori”, declara reprezentantii Bosch Romania.

In premiera la nivel mondial, Uneo de la Bosch functioneaza ca ciocan rotopercutor, surubelnita cu acumulator si masina de gaurit cu percutie, iar tehnologia sa fara fir face unealta usor de utilizat, cantarind doar 1,1 kg. Acumulatorul de 14,4 V Li-Ion permite o incarcare rapida si de durata a uneltei, astfel incat efortul necesar este substantial redus.

Indiferent de activitatea desfasurata – fixarea unei sine, agatarea unei lustre, asamblarea mobilei sau montarea unor rafturi, Uneo vine echipat cu puterea necesara, raspunzand nevoilor unei game largi de utilizatori. Acest tip de echipamente este deja prezent pe piata romaneasca si se asteapta ca, pe viitor, majoritatea vanzarilor sa fie generate de sculele electrice cu acumulatori.

Mai mult, reprezentantii Bosch considera ca viitorul echipamentelor se indreapta catre sculele electrice multifunctionale, cu acumulatori si o greutate redusa. O alta schimbare pe care noile echipamente o aduc este legata de targetul acestora: daca pana acum 5 ani, acest gen de utilaj era dedicat in exclusivitate barbatilor, Uneo isi propune sa starneasca, intr-o perioada medie de timp, si interesul femeilor pentru astfel de echipamente.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.bosch-do-it.ro

Despre Bosch:

Grupul Bosch este, la nivel international, cel mai important producǎtor in industria tehnicii pentru autovehicule, a tehnicii industriale, a bunurilor de consum si tehnicii pentru clǎdiri. In anul 2008, cei aproximativ 282.000 de angajati au realizat o cifrǎ de afaceri de 45 miliarde de Euro. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH si circa 300 de filiale si reprezentante regionale in peste 60 de tǎri, iar prin parteneriate, Bosch este prezent in alte 150 de tari. Structura acestui concern mondial de dezvoltare, productie si distributie sustine politica de extindere continuǎ a Grupului. Bosch investeste anual peste trei miliarde de Euro pentru cercetare si dezvoltare, inregistrand peste 3000 de patente la nivel mondial. Prin produsele si serviciile oferite, Bosch urmareste imbunatatirea calitatii vietii oferind solutii fiabile si inovative.

Concernul a fost infiintat la Stuttgart in 1886 de cǎtre Robert Bosch (1861 – 1942) sub numele de „Atelier de mecanicǎ finǎ si electrotehnica”. Structura Robert Bosch GmbH asigurǎ independenta financiarǎ, precum si libertatea antreprenorialǎ a Grupului Bosch. Aceasta ii permite companiei sǎ facǎ investitii pentru asigurarea viitorului sǎu, precum si sǎ respecte responsabilitatea sa socialǎ. Capitalui social al Robert Bosch GmbH este detinut in proportie de 92% de cǎtre Fundatia Robert Bosch. Functiile de conducere ale grupului sunt indeplinite de Robert Bosch Industrietreuhand KG, care detine si majoritatea voturilor. Cealaltǎ parte este detinutǎ de familia Bosch si de Robert Bosch GmbH.

spot_img

Ultimele știri