Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Cotidianul: La o carmangerie din Timisoara se vinde carne de piton, cangur sau crocodil

Carnea exotică pare a fi cheia succesului la Timișoara. Un bărbat a deschis zilele trecute o carmangerie în care comercializează carne de zebră, cangur, piton sau chiar crocodil. Nici măcar prețurile ridicate nu îi împiedică pe oameni să treacă pragul magazinului. Şi spre surprinderea proprietarului, astfel de preparate chiar au succes.

Pe lângă piton, în magazinul său mai găsești și carne de crocodil, zebră sau chiar cangur. Prețurile sunt destul de piperate, dar magazinul nu duce lipsă de clienți.
Fileul de piton costă în jur de 300 de lei , iar un pachețel destul de mic costă în jur de 120 de lei. Puțin mai ieftină este carnea de crocodil. Un kilogram costă 157 de lei.

Patronul carmangeriei spune că are destui clienți: "Chiar sunt clienți și lumea cumpără. Şi nu numai lumea cu bani".
Un kilogram de carne de zebră sau de antilopă costă 98 de lei, iar cel mai ieftin produs este carnea de cangur. Un astfel de kilogram costă puțin peste 85 de lei. Printre cumpărători se numără atât bucătari ai unor restaurante renumite, dar și gurmanzi împătimiți, dispuși să încerce rețete complicate.
Carnea de cangur se servește cu sos din fructe de pădure, iar fileul din piton se asortează cu o salată de crudități. De la crocodil cea mai bună bucată de carne pare a fi coada.

Citeste mai mult pe cotidianul.ro

spot_img

Ultimele știri