Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Al Gore revine cu o noua campanie privind schimbarile climatice (VIDEO)

La cinci ani dupa ce Al Gore a lansat celebrul documentar An Inconvenient Truth, fostul vicepresedinte american anunta acum o noua campanie care are ca scop dezvaluirea adevaratelor dimensiuni ale crizei schimbarilor climatice.

Proiectul „Climate Reality” al lui Gore va presupune un eveniment transmis live timp de 24 de ore, in data de 14 septembrie. Evenimentul va include o noua prezentare multimedia a lui Gore, care va face legatura intre fenomenele meteo extreme si schimbarile climatice, se arata intr-o declaratie de presa citata de The Guardian.

Campania este lansata la patru ani dupa ce An Inconvenient Truth a castigat doua Oscaruri la categoria film documentar.

„Pe masura ce schimbarile climatice sunt tot mai prevalente, la fel este si impotrivirea de a afla adevarul si a implementa solutii. Asa cum companiile producatoare de tutun au negat atatea decenii ca fumatul cauzeaza cancer, companiile petroliere si cele care extrag carbunii sunt hotarate sa nege si sa semene confuzie privind schimbarile climatice, sa le ignore impactul si sa creeze apatie in randul liderilor nostri”, se arata in comunicatul de presa.

„Evenimentul este doar primul pas dintr-o campanie de amploare, care va spune adevarul despre criza schimbarilor climatice si va respinge dezinformarile pe care le auzim zilnic”.

Climate Reality

Florin Tulbure

 

spot_img

Ultimele știri