Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

ALPAB demareaza maine o campanie de strangere a brazilor taiati, in Bucuresti: Reda naturii ce-i al naturii!

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, va demara, maine, 06.01.2012, o campanie de strangere a brazilor taiati si de
plantare a brazilor din ghivece proveniti in urma sarbatorilor de iarna. Campania vizeaza doua actiuni: prima se va axa pe strangerea si colectarea brazilor taiati, de pe raza Sectoarelor 1 si 5, urmand a fi dusi la Statia de Prelucrare si Tocare a Materialelor Vegetale, administrata de ALPAB.

Materialul vegetal obtinut in urma prelucrarii si tocarii acestor brazi va fi utilizat ca ingrasamant natural. Tocmai de aceea, vom denumi aceasta actiune, care se va desfasura in perioada 06.01.2012. -13.01.2011, „Reda naturii ce-i al naturii!”. A doua, este un indemn adresat bucurestenilor care au achizitionat de Craciun, brazi in ghivece.

ALPAB ii invita pe oamenii care vor sa salveze acesti brazi, sa ii aduca la sediile administrative ale parcurilor Herastrau Vechi, Floreasca, Izvor, Cismigiu, Tineretului si Circului, in perioada 06.01.2012 – 15.01.2012, pentru a fi replantati. Prin cea de a doua actiune, „Brazii prind viata si dupa Craciun” ne dorim sa tragem un semnal asupra rolului pe care fiecare dintre noi il joaca in protejarea naturiisi a mediului inconjurator.

„ALPAB a mai initiat actiuni de acest gen, una dintre ele desfasurandu-se la inceputul anului trecut. Continuam traditia, incercand saoferim o a doua sansa brazilor care ne-au oferit clipe magice de sarbatori, motivandu-i astfel pe bucuresteni sa ni se alature acestui demers menit sa-i convinga sa pretuiasca  natura”, a declarat directorul general al Administratiei Lacuri,Parcuri si Agrement Bucuresti, Radu Popa.

Foto: danbotoman.blogspot.com

 

spot_img

Ultimele știri


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/greenreport/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2357 Stack trace: #0 /home/greenreport/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2357): fclose(false) #1 /home/greenreport/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2117): wp_cache_get_ob('<!doctype html ...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!doctype html ...', 9) #3 /home/greenreport/public_html/wp-includes/functions.php(5349): ob_end_flush() #4 /home/greenreport/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/greenreport/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(334): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/greenreport/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/greenreport/public_html/wp-includes/load.php(1252): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/greenreport/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2357