Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Amenintari si mesaje dure la adresa Romaniei, la mitingul impotriva eutanasierii cainilor fara stapan de la Berlin (VEZI VIDEO)

Sute de oameni au luat parte in Platz der Republik 1, din Berlin, la o demnonstratie impotriva eutanasierii cainilor comunitari din Romania, organizata si inregistrata de catre Petra Stainko, o reprezentanta a iubitorilor animalelor din capitala Germaniei.

Protestatarii au marsaluit apoi spre ambasada Romaniei, unde au scandat minute in sir, au aprins lumanari si au pastrat un moment de reculegere in memoria maidanezilor ucisi in Romania.

“Protestatarii au scandat lozinci dure la adresa Romaniei si au amernintat cu boicotarea produselor romanesti”, a declarat pentru “Green Report”, Carmen Arsene, presedinta Federatiei Nationale de Protectie a Animalelor (FNPA).

"Romania, taramul mortii!
", “Cele mai multe animale din Uniunea Europeana au fost ucise cu cruzime in Romania!”, "Romania, afara din Uniunea Europeana!”, “Vom boicota produsele romanesti!”, “Rusine, Romania!” sunt doar cateva dintre lozincile pe care nemtii le-au scandat la adresa Romaniei in timpul mitingului impotriva eutanesierii cainilor fara stapan care a avut loc la Berlin.

„Cainii fara stapan nu au dreptul sa traiasca in Romania, sunt ucisi, iar brutalitatea la care sunt supusi, cat si suferinta lor sunt fara margini”, a spus Petra Stainko.

Printre manifestanti s-a aflat si familia Vogel, care locuieste la 20 de kilometri de Berlin, si care a adoptat un catel din Rucar, cu labele si coada taiate de adolescent roman, in varsta de de 15 ani.

Doamna Ulie Vogel este mama a doi copii, Sascha si Iris, iar, pe langa catelul din Rucar, a mai adoptat si alte animale, printre care si o catelusa pe care a adus-o dintr-un adapost pentru animale din Serbia.

“Sunt uimita de cat este de afectuos si jucaus este catelul din Romania, mai ales dupa torturile la care a fost supus. S-a atasat mult de copiii mei, iar singurul lucru care pare sa-l mai deranjeze este proteza pe care o are la una dintre labute, care este mai scurta acum cu 10 centimetri. Am venit la acest miting ca sa punem capat cruzimii fata de animalele fara stapan din Romania”,  a spus doamna Ulie Vogel, care a participat la demonstratia de la Berlin.

Mihaela Pavnutescu


 

spot_img

Ultimele știri