Automatistii, pe bicicletele StudentObike

20 de biciclete din programul StudentObike, initiat de Green Revolution, au fost puse la dispozitia studentilor de la Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica. Bicicletele au putut fi utilizate gratuit, pe durata ultimului week-end.

“Sportul este o activitate importanta in viata unei persoane, atat pentru dezvoltarea fizica cat si pentru evolutia psihica. Facultatea la care suntem ne impune un program destul de strict in care ne petrecem timpul stand in fata unui calculator, iar acest aspect are o influenta negativa asupra sanatatii noastre. Pentru a compensa acest lucru, am hotarat sa organizam o serie de evenimente sportive ale caror beneficiari directi sunt studentii. Prima activitate de genul acesta este o plimbare cu bicicletele, care ar trebui sa ne dezmorteasca putin dupa o saptamana lunga. Sper ca acest eveniment sa fie doar inceputul unei colaborari frumoase si promitatoare”, a declarat Andrei Popescu, coordonator departament sportiv in cadrul Ligii Studentilor.

Punctele de bike-sharing din Bucuresti raman deschise

Chiar si in aceste zile tarzii de toamna, centrele StudentObike din Bucuresti raman deschise, in aceleasi locatii: complexul Leu, Rectoratul Universitatii Politehnica si sediul ASE.

Programul punctelor de bike-sharing este de luni pana vineri intre orele 9 – 17, cu posibilitatea de inchiriere gratuita pentru 24 de ore.

"Educatia ecologica este misiunea cea mai importanta a Asociatiei Green Revolution. StudentObike se adreseaza studentilor si vizeaza responsabilizarea acestora fata de mediu. Le oferim tinerilor posibilitatea imbinarii utilului cu placutul: alegerea unui mijloc alternativ de transport, sanatos si prietenos cu mediu si o modalitate placuta de a face sport", spune Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

StudentObike este primul proiect de bike-sharing gratuit din Romania destinat centrelor universitare. Proiectul a fost lansat in 5 octombrie 2010, de Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution.

Mihai Diac

Comentariile tale pot fi postate aici

Citeste si:

Studentii pleaca in mars pe bicicletele Green Revolution

Bicicletele StudentObike, din nou in campusurile universitare

spot_img

Ultimele știri