Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Bebelus la tava, un spot socant de la WWF

Un bebelus servit la tava pe post de cina, acesta este ultimul spot de publicitate socant lansat de World Wide Fund for Nature (WWF) in octombrie pentru a atrage atentia asupra impactului consumului actual asupra viitorului planetei. Cu mesajul "A consuma pamantul inseamna a ne consuma viitorul", spotul a starnit deja controverse aprinse in comunitatile online, informeaza EcoRazzi.

Spotul WWF vrea sa fie un apel la consumul responsabil si la dezvoltare durabile, atragand atentia ca distrugerea resurselor pamantului se va rasfrange direct asupra generatiilor viitoare.

Imaginea a fost realizata de agentia de publicitate Germaine din Belgia si este opera lui André Plaisier.

Green Daily s-a pronuntat impotriva difuzarii acestui post, care la prima vedere, ar incuraja mai degraba canibalismul. Potrivit celor de la Green Daily mesajul WWF este greu de inteles iar imaginea promovata este prea socanta pentru publicul larg.  

Spotul publicitar al WWF a fost lansat in contextul publicarii ultimei editii a Raportului Planeta Vie (Living Planet Report). Potrivit acestui raport,  in ritmul actual, omenirea va ajunge sa consume pana in 2050 resursele naturale a doua planete – daca aceste resurse nu se vor fi epuizat deja. VEZI STUDIU

spot_img

Ultimele știri