Biciclete cu cravata pentru angajatii BNR

Asociatia Sportiva a Salariatilor din Banca Nationala a Romaniei impreuna cu Asociatia Green Revolution au lansat astazi proiectul "Biciclete cu cravata" pentru angajatii BNR.

Cele 21 de biciclete sunt impartite in doua locatii: 6 sunt la sediul central al Bancii Nationale a Romaniei, iar 15 pot fi gasite la Arenele BNR.

"Este o bucurie pentru Asociatia Sportiva a Salariatilor din Banca Nationala a Romaniei sa participe la proiectul "Biciclete cu cravata", proiect menit ai face pe bucuresteni sa inceapa sa-si iubeasca orasul si sa-l trateze ca pe o fiinta draga, inclusiv prin grija fata de mediul inconjurator. Sunt convins ca in viitorul apropiat acest proiect se va dezvolta mai mult si vom vedea din ce in ce mai multi oameni folosind bicicleta ca mijloc de transport", a declarat Mugur Stet, purtator de cuvant al BNR si secretar executiv al Asociatiei Sportive a Salariatilor din Banca Nationala a Romaniei.

"Bicicletele cu cravata" BNR pot fi folosite gratuit de toti angajatii pentru a veni la serviciu, pentru a merge la intalniri sau pentru a face miscare in week-end.

De asemenea, la sediul BNR va fi montat un rastel si pentru cei care vor sa vina cu bicicleta personala la serviciu.

"Intersul companiilor pentru proiectul "Biciclete cu cravata" arata de fapt interesul managerilor, dar si al angajatilor pentru un mod de viata sanatos. Cu cat vor fi mai multi romani dornici sa foloseasca bicicleta in locul masinii, cu atat vor creste in ani sansele sa traim in orase mai putin poluate, iar autoritatile locale vor amenaja tot mai multe piste pentru iubitorii mersului pe doua roti", a declarat Raluca Fiser,  presedinte al Asociatiei Green Revolution

,,Biciclete cu cravata"

,,Biciclete cu cravata" este primul program de bike-sharing gratuit din Romania destinat centrelor de business, initiat de Asociatia Green Revolution in mai 2010. Acesta se desfasoara in orasele Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.

Prin acest proiect, angajatii Raiffeisen Bank beneficiaza de 35 de biciclete, Orange Romania de 45 de biciclete, ING Asigurari de Viata de 19 biciclete, ING Bank de 23 de biciclete si bpv GRIGORESCU STEFANICA de 3 biciclete.

In Bucuresti, bicicletele ,,cu cravata” se afla pozitionate in fata sediilor:
• Raiffesen Bank, Piata Charless de Gaulle (10 biciclete)
• Raiffesen Bank, Piata Victoriei (10 biciclete)
• Raiffesen Bank, Agentia Barbu Mumuleanu (5 biciclete)
• Raiffesen Bank, Agentia Pipera (10 biciclete)
• Orange, Iride Business Parc (10 biciclete)
• Orange, Europe House (15 biciclete)
• ING Asigurari de Viata, Opera Center (19 biciclete)
• ING Bank, Agentia Kiseleff (12 biciclete)
• ING Bank, Agentia Tipografilor (11 biciclete si o tricicleta)
• bpv GRIGORESCU STEFANICA, strada Dionisie Lupu (3 biciclete)
In tara, biciclete ,,cu cravata” se afla:
• Orange Cluj-Napoca (10 biciclete)
• Orange Timisoara (10 biciclete)

In editia 2010, peste 500 de angajati din trei companii (Raiffeisen Bank, Orange Romania, ING Asigurari de Viata) au folosit ,,Biciclete cu cravata".
Asociatia Green Revolution este prima organizatie nonguvernamentala din Romania care si-a stabilit ca prioritate promovarea ecologiei urbane. Asociatia a dezvoltat in ultimii ani mai multe proiecte locale si nationale: Capitala creste Verde, Parlamentul verde, Legea Picnicului, Legea 132/2010, Green Business Index, I’Velo, Biciclete cu cravata, StudentObike.

spot_img

Ultimele știri