Bicicletele de dama si de munte, vedete la ExpoBike 2011

Bicicletele de munte si cele de dama vor fi „vedetele“ celei de-a doua editii a ExpoBike, care va avea loc intre 8 si 10 aprilie la Romaero Baneasa, a declarat pentru “Green Report” Dragos Dimancea, unul dintre organizatorii evenimentului.

Evenimentul va fi o expozitie a celor mai noi modele de biciclete si accesorii pentru pasionatii de pedalat, dar si pentru incepatori.

La ExpoBike vor participa circa 30 de expozanti, printre care cele mai reprezentative branduri de pe piata romaneasca.

“Obiectivul nostru nu este sa incurajam vanzarile la expozitie, ci sa atragem lumea catre biciclete, sa le cunoasca mai bine, sa vorbeasca cu specialisti si sa invete lucruri noi. Doar in prima zi, vineri, va exista o intalnire intre importatori si dealerii de biciclete si accesorii, insa in rest va fi o expozitie”, a declarat Dragos Dimancea.

Seminar gratuit despre reglajul bicicletelor

Vizitatorii vor putea lua parte si la un seminar tehnic gratuit, unde vor invata cum se poate face reglarea unor anumite biciclete pentru anumite tipuri de curse sau cum sa rezolve probleme tehnice aparute.

“Seminariile vor fi sustinute de profesionisti, iar in afara de acestia mai avem si alte surprize. Va fi un accent crescut pe bicicletele de munte, cele mai cautate in Romania si cele mai intalnite pe strazile de la noi, dar si pe cele speciale de dama, colorate, cu cosuri, care abia acum incep sa devina mai prezente in peisaj. Vrem sa incurajam lumea sa foloseasca bicicletele in locul masinii sau RATB-ului, mai ales acum cand s-a scumpit asa mult benzina, iar traficul este tot mai aglomerat”, a adaugat Dragos Dimancea.

Intrarea va fi libera, iar in cele trei zile de expozitie, organizatorii asteapta circa 12.000 de vizitatori.

Carmen Albisteanu

spot_img

Ultimele știri