Bicicletele I’Velo „au ajuns” in America

O americanca, administrator al unui blog dedicat bicicletelor, a incercat bicicletele Green Revolution si a ramas placut impresionata de centrele de bike-sharing deschise de asociatie in Bucuresti.

Ciclista inraita, ea a pedalat in parcul Herastrau la sfarsitul lunii iunie si a scris despre acest lucru pe blogul sau, descriind centrele de bike-sharing deschise de Green Revolution ca fiind “gratis si usor de folosit”.

Alte lucruri care au impresionat-o pe americanca au fost ca angajatilor centrelor I’Velo "le pasa cu adevarat de biciclete" si ca acestia vorbesc limba engleza, dar si faptul ca Parcul Herastrau s-a dovedit a fi un loc in care amatorii de plimbare pe doua roti nu lipsesc.

In Bucuresti, la ora actuala proiectul beneficiaza de 400 de biciclete, la cele trei centre din Parcul Herastrau (Charles de Gaulle si Roata Mare) si Parcul Tineretului (intrarea de la Liceul Sincai) care vor fi suplimentate cu inca 150 prin deschiderea unui nou centru de inchiriere, in Parcul Izvor. Programul de bike-sharing gratuit “I’Velo”, initiat de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank, se va extinde la nivel national.

Vezi toate impresiile americancei si poze din timpul vizitei sale.

spot_img

Ultimele știri