Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Cainii comunitari din Bucuresti, sterilizati gratuit

Cainii comunitari din Bucuresti vor fi sterilizati gratuit in cadrul unei campanii organizate de Asociatia Vier Pfoten si Primaria Capitalei, care a inceput pe 6 septembrie.

Bucurestenii care doresc sterilizarea cainilor comunitari din cartierele in care locuiesc se pot programa la programa la telefoanele 021 312 95 55 (Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor Bucuresti) si 021 311.25 98 (Vier Pfoten). Totodata, cetatenii pot duce cainii cu masina la centrul Palady sau pot apela la ONG in cazurile in care nu se pot apropia de caini.

Campania de sterilizare a fost organizata datorita unui protocol incheiat de Vier Pfoten cu Primaria Capitalei. Protocolul este incheiat pentru sase luni, insa ONG-ul doreste prelungirea lui si continuarea campaniei pe o perioada mai lunga, a precizat Kuki Barbuceanu, coordonator de proiecte la asociatia Vier Pfoten, contactat de Green Report.

Autoritatile din Bucuresti nu au facut publice cifre referitoare la numarul cainilor comunitari de pe strazile Capitalei. Cu toate acestea, estimarile ONG-urilor pentru protectia animalelor arata ca in Bucuresti exista circa 40.000 de caini maidanezi.

Carmen Albisteanu
 

spot_img

Ultimele știri