Cehii au inventat sauna pe bicicleta. Vezi cum arata (FOTO)

Exista saune facute din prefabricate, saune pe barci si alte sumedenii de tipuri de saune, dar stiati ca exista si saune mobile pe biciclete?

O echipa de specialisti din Cehia, H3T Architects, a creat o sauna care poate fi tractata oriunde de o bicicleta tandem, relateaza treehugger.com.

Acoperita de panouri transparente, sauna pe bicicleta poate fi folosita aproape oriunde, transformand fiecare loc intr-un rai al relaxarii.

Sa nu va lasati inselati de dimensiunile mici, pentru ca are o capacitate de sase oameni, dar care vor sta cam inghesuiti.

Inedita sauna este dotata cu o veritabila soba pe lemne.

De asemenea, este dotata cu un semineu care scoate fumul pe un cos minuscul, iar inauntru sunt doua banci de lemn.

Accesul in sauna se face printr-o fanta facuta intr-o membrana de plastic, care permite mentinerea caldurii in interior in timpul folosirii.

Prototipul saunei reprezinta o platforma pentru testarea ideilor similare, explorand posibilitatilor pe care le ofera arhitectura portabila cu o clara functie sociala.

Sauna pe bicicleta este cea mai recenta dintr-o serie de saune neconventionale a celor de la H3T Architects, care mai include sauna zburatoare, agatata de un pod si accesibila numai cu barca.

Sursa foto: H3T Architects

Bogdan Tupilat
 

spot_img

Ultimele știri