Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Cele mai batrane animale din lume

The Telegraph a intocmit lista celor mai batrane animale ale lumii, mai putin cunoscute decat broastele testoase Jonathan si Harriet sau pisica Mischief.

Cel mai batran iepure, George, are 14 ani si traieste in Tewksbury, Massachusetts. Geroge este recunoscut si de Cartea Recordurilor ca cel mai batran iepure. Speranta medie de viata la iepuri fiind de 6 la 8 ani, varsta actuala a lui George ar fi, in ani omenesti, de 160 de ani. Potrivit proprietarilor, dieta lui de baza include Doritos.

Motanul Spike a murit la 31 de ani si 2 luni, in iulie 2001. Fusese cumparat in 1970 si supravietuise unei confruntari violente cu un caine, la varsta de 19 ani. Proprietarii spun ca ii strecurau aloe vera in mancare.

O femela paianjen din familia Theraphosidae a murit la 28 de ani. Fusese capturata in Mexic in 1935.

Cel mai batran caine, labradorul Bella, a murit la 29 de ani in Derbyshire.

Bueno, o maimuta-paianjen, a murit in 2005 la varsta de 53 de ani, cu 20 de ani mai mult decat majoritatea suratelor sale. Bueno a dus o viata fara stres la centrul de maimute din Aichi, Japonia.

Pestisorul auriu Tish a doborat toate recordurile pestilor de acvariu, traind pana la 43 de ani. Tish fusese castigat de proprietari intr-un targ din Doncaster in 1956, iar la sfarsitul vietii, devenise aproape argintiu. Potrivit proprietarei, pestele a trait asa de mult pentru ca a fost hranit cu moderatie si plasat din cand la soare.
 

 

spot_img

Ultimele știri