Concerte SISTEM pentru salvarea brazilor

Membrii celei mai bune trupe de show din Romania, SISTEM, vor sa atraga atentia asupra masacrarii brazilor de Craciun printr-un turneu de sensibilizare. Zoli, Cici, Robi, Phlo si Nasu vor sa-si incurajeze fanii si nu numai sa opteze pentru alternative la taierea inutila a arborilor.

Turneul se numeste „Ocroteste Craciunul”. La concertele din acest turneu, membrii SISTEM ofera publicului brazi in ghivece.

„Sarbatorea Craciunului este frumoasa. Este o sarbatoare a bucuriei si a darurilor. O iubesc. Dar mi se pare absurd ca aduce cu sine masacrarea a zeci de mii de brazi numai in Romania. Si mie imi place sa simt miros de brad proaspat, de brad viu in casa. Dar exista alternative la taierea lor: brazii in ghivece, pe care poti sa-i sadesti dupa Craciun. Ocroteste Craciunul, vino la concertele SISTEM ca sa primesti brazi vii!”, ne indeamna Zoli Toth.

Turneul se desfasoara in mai multe localitati din tara si a ajuns si in Bucuresti vineri la ora 19:30, la Vintatis Shopping Center. Acesta este un proiect Star Management, sustinut de Fruttia, Sapte Seri si Green Report.

SISTEM, cea mai buna trupa de show din Romania, devine din ce in ce mai cunoscuta pentru implicarea sa sociala si ecologica. Anul 2008 a venit cu mari realizari pentru Zoli, Cici, Robi, Phlo si Nashu: turneu de reciclare, reprezentarea Romaniei la ExpoZaragoza (Spania) si la „Romania: un Mondo da scoprire” in Italia, concert la premiile TVR International. In plus, Zoli Toth prezinta Green Report, singura emisiune de ecologie din Romania.

 

spot_img

Ultimele știri