Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Cravata din lemn reutilizabil, un posibil hit mondial. Vezi cum arata si cat costa

Un accesoriu vestimentar neobisnuit a fost prezentat, saptamana trecuta, la un festival al mestesugarilor, din San Francisco. Este vorba de o cravata din lemn, produsa si comercializata de doi americani care si-au infiintat o firma numai pentru acest lucru.

Cravata este realizata in intregime din lemn recuperat din diferite locuri, cum ar fi santierele de constructie sau cladirile demolate.

Inedita creatie este lucrata manual si este facuta atat de bine incat nu realizezi ce material este folosit decat atunci cand te apropii de ea.

Cravata este facuta din mai multe sectiuni de lemn pentru a fi flexibila. De asemenea, sunt disponibile mai multe modele si culori, existand mai multe feluri de noduri, in functie de tipul de lemn folosit.

Cei doi americani s-au gandit si la inaltime cand au realizat cravata din lemn. Astfel, cea mare este pentru persoane inalte, de peste 1,78 m, iar cea mica pentru cei sub aceasta inaltime.

Wood Thumb, compania de tip startup detinuta de cei doi barbati, comercializeaza cravatele din lemn, de orice dimensiune, in orice model, la pretul de 34 $ (putin peste 100 RON).

Festivalul anual Maker Faire a avut loc in San Francisco, in perioada 21-22 mai. Este un eveniment organizat de Make Magazine, menit sa celebreze „artele, mestesugurile, ingineriile, proiectele de stiinta si conceptul fa-o chiar tu.“ In cadrul evenimentului sunt organizate expozitii, ateliere, competitii si demonstratii. Prima editie a avut loc in aprilie 2006, in SUA.

Sursa foto: treehugger.com

Bogdan Tupilat
 

spot_img

Ultimele știri