Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Dezbatere pe tema traseelor de biciclete initiata de Sorin Oprescu

Primarul general Sorin Oprescu a initiat o dezbatere pe tema traseelor pentru biciclisti si a accesului in parcurile bucurestene pentru biciclisti si role, la care au participat reprezentanti ai Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, Administratiei Strazilor, Directiei de Mediu din Primaria Capitalei, Federatiei Romane de Ciclism, Green Revolution, Asociatiei Bate Saua, Directiei Generale de Infrastructura si Servicii Publice, informeaza Agerpres.

"Doresc sa informez si ONG-urile si pe ceilalti cu privire la iminenta modificare a unor hotarari de Consiliu in care nu-ti da voie cu biciclete in parcuri, pentru ca lozinca "nu calcati pe iarba" ma scoate din minti. O sa trebuiasca sa mai lucram la civilizatie, sa mai tragi de urechi pe unii sau pe altii care lasa in parc gunoaie, dar asta nu ne permite sa ingradim ceva.

Parcul este facut sa se alerge in el, sa ne plimbam. Normal ar fi sa existe piste de biciclete, dar trebuie revazute si acestea, omul nu ajunge in siguranta acum. Ori sunt blocate de masini, ori s-a stricat asfaltul. Vreau sa dau o coerenta acestui plan", a spus Oprescu. Edilul- sef a afirmat ca personal nu are nimic impotriva faptului ca se sta in anumite zone din parc pe iarba, unde se poate manca un sandwich.

"O sa gasim locuri de campare, dar nu in sensul cortului , ci al picnicului", a explicat Oprescu. La discutii s- a convenit ca municipalitatea cu partenerii sai sa execute o harta a traseelor pentru biciclete, sa se refaca cele prost facute si sa se mute pistele de pe trotuar pe marginea carosabilului.

Foto: Green Report
 

spot_img

Ultimele știri