Dezbatere pentru politici ecologice, de Ziua Pamantului

Romania Green Building Council (RGBC) si WWF (World Wide Fund for Nature) organizeaza marti 22 aprilie, cu ocazia Zilei Pamantului, o dezbatere cu tema ‘Creating Greener Workspaces – Crearea de Birouri mai Verzi’, informeaza Agerpres.

Scopul actiunii este acela de educare a pietei din Romania in privinta politicilor ‘verzi’, proiectarii si renovarii de spatii de lucru sustenabile. Prezentarile vor fi sustinute de catre experti ai RGBC si initiativei Green Office a WWF Finlanda.

Organizatorii anunta ca evenimentul este util pentru persoanele cu functii executive, responsabile pentru operatiunile de birou, arhitecti, designeri, ingineri si toti cei interesati de a beneficia de aceasta transformare in proiectarea si administrarea spatiilor de lucru.

RGBC este o asociatie non-profit, apolitica, formata din firme, ce incurajeaza conditiile de piata, educatie si legislatie necesare promovarii constructiilor de inalta performanta. La randul ei, WWF este recunoscuta ca una dintre cele mai mari si mai eficiente organizatii de mediu la nivel international, si are ca misiune stoparea degradarii mediului natural, prin conservarea biodiversitatii, promovarea utilizarii resurselor naturale regenerabile, a reducerii poluarii si risipei in procesul de consum. La ora actuala, peste 20.000 de persoane sunt angajate in dezvoltarea programului Green Office, demarat in anul 1997.

Foto: www.officepic.blog73.fc2.com

spot_img

Ultimele știri