Echipa "Let’s Do It, Romania!" cauta voluntari in Calarasi, Constanta si Tulcea

Locuitorii judetelor Constanta, Calarasi si Tulcea sunt invitati in weekend-ul 22-23 mai la campania de cartare a deseurilor de pe raza acestor judete, organizata in cadrul proiectului “Let’s do it Romania”.

In acest moment exista 8 voluntari inscrisi in Calarasi, 95 de voluntari inscrisi in Constanta si 13 in Tulcea.

Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta si timp liber sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea “Implica-te!”.

Echipa “Let’s Do It, Romania!” a inceput cu succes cartarea in luna aprilie in judetele Cluj si Arges. Au urmat apoi Timis, Caras-Severin, Sibiu si Valcea. Peste 350 de voluntari si-au oferit sprijinul in aceste sase judete, luand parte la acest demers pentru realizarea hartii deseurilor din Romania. Pentru aceasta, voluntarii au identificat mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora.

Echipa “Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, etapa care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea “Implica-te!”

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie. Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect.

spot_img

Ultimele știri