Echipa "Let’s Do It, Romania!" cauta voluntari in Sibiu si Valcea

Locuitorii judetelor Sibiu si Valcea sunt invitati in weekendul 15-16 mai la campania de cartare a deseurilor de pe raza acestor judete, organizata in cadrul proiectului “Let’s do it Romania”. 104 voluntari s-au inscris deja la Sibiu si 10 in Valcea.

Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta si timp liber sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea “Implica-te!”.

Echipa “Let’s Do It, Romania!” a inceput cartarea in luna aprilie in judetele Cluj si Arges. Peste 150 de voluntari si-au oferit sprijinul in aceste doua judete, luand parte la realizarea hartii deseurilor din Romania. Pentru aceasta, voluntarii au identificat mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora.

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie. Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect.

spot_img

Ultimele știri