Elefantul de circ abuzat de un ingrijitor roman va fi eliberat intr-un parc safari VEZI VIDEO

Anne, elefantul apartinand unui circ britanic si filmat in urma cu cateva saptamani in timp ce era batut de ingrijitorul roman care se ocupa de ea, a fost luata de la stapanii ei si va fi dusa intr-o rezervatie, scrie tabloidul The Sun, citat de Mediafax.

Anne si-a luat ramas bun de la circul in care si-a petrecut 57 de ani, dupa ce seful acestuia, Bobby Roberts, a fost de acord ca ea sa fie mutata in parcul safari Longleat.

"Vrem sa le multumim celor de la The Sun pentru ca ne-au ajutat sa aranjam mutarea si suntem incantati ca Annne se va retrage intr-un loc perfect. Cu siguranta va iubi parcul Longleat", a declarat Roberts, socat la fel ca intreaga opinie publilca britanica la vederea imaginilor cu ingrijitorul roman Nicolae Nitu lovind animalul cu o furca de grajd.

In ultimii ani, elefantul a fost tinut la resedinta familiei lui Bobby Roberts, animalul fiind prea batran pentru a mai putea aparea in spectacole.

"Am fost socati, ca de altfel toata lumea, atunci cand am descoperit ca ingrijitorul o batea pe Anne. Am avut incredere ca va avea grija de ea atunci cand vom fi plecati, iar el a abuzat de aceasta incredere. Este un lucru ingrozitor", a mai spus Bobbby Roberts, care a precizat ca a dat autoritatilor toate detaliile necesare pentru a-l prinde si trage la raspundere pe Nicolae Nitu.

Familia Roberts a incercat sa mute animalul, insa nu a reusit, din cauza varstei acestuia si a artritei de care sufera.

Anne a fost insa consultata de medicii veterinari, care au stabilit ca, din fericire, aceasta nu a ramas cu rani in urma bataii primite, insa are o artrita la picioarele din spate, din cauza varstei. Ei au stabilit si ce tratament trebuie sa-i fie administrat animalului.

Anne va cutreiera cei 80 de acri ai parcului Longleat, alaturi de viitorii ei camarazi, rinocerii, mai scriu cei de la The Sun.

 

spot_img

Ultimele știri