Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Flash mob impotriva eutanasierii cainilor fara stapan

Aproximativ 100 de iubitori de animale s-au stras sambata dupa-amiaza pe peluza Teatrului National din Bucuresti la flash mob-ul initiat de Asociatia “Cutu Cutu” pentru a cere parlamentarilor sa nu adopte legea care va permite eutanasierea cainilor fara stapan.

Inainta protestului si dupa, voluntarii prezenti au stras semnaturi ale participantilor, dar si ale trecatorilor care vor fi depuse la Camera Deputatilor in sprijinul initiativei lor.

“Semnaturile vor fi depuse la Camera Deputatilor, iar marti sau miercuri vom asista la votul final la legea cainilor”, a declarat unul dintre voluntarii participanti la flash mob.

Iubitorii de animale s-au intins pe peluza Teatrului National si si-au acoperit fetele intr-un gest simbolic al mortii si suferintei cainilor fara stapan.

Participantii au primit brosuri in care erau prezentate atrocitatile din adaposturile construite pentru cainii maidanezi – caini schiloditi, infometati, ucisi de alti caini pentru a fi mancati.

“Ati mai vazut asa ceva? Astfel de crime au loc in aceste locuri pe care ei le numesc adaposturi. Oamenii trebuie sa stie si sa inteleaga ca eutanasierea nu este o solutie”, a declarat una dintre participante.

Evenimente similare au loc azi si in Bacau, Ramnicu Valcea, Constanta, Timisoara, Cluj, Iasi, Botosani si Sibiu.

Cosmin Zaharia

spot_img

Ultimele știri