Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Foca orfana de pe plaja din Norfolk este vegetariana

Heidi, un pui de foca ramas orfan si recuperat de iubitorii de animale din Norfolk, a refuzat categoric sa manance peste, informeaza Telegraph. Timp de doua saptamani Heidi a refuzat sa manance peste, ingrijorand tot personalul.

Puiul de foca de cinci saptamani a fost salvat pe 21 ianuarie de pe plaja Heacham din Norfolk, dupa ce fusese despartit de mama. Salvatorii l-au dus la Sanctuarul Hunstanton Sea Life, unde sunt ingrijite foci. In acest sanctuar insa, heringii reprezinta dieta de predilectie pentru foci.

Echipa a trebuit sa o hraneasca cu o pasta de heringi printr-un tub pentru a o convinge sa nu mai refuze mancarea. “Este pentru prima oara cand ne intalnim cu un animal care are o fobie fata de heringi, mai ales o foca”, a declarat Matthew Fuller, de la centrul de ingrijire a animalelor din cadrul sanctuarului.

"Este posibil sa fie o reactie de stres, foca si-a pierdut mama si a ajuns intr-un loc total necunoscut”, a adaugat Fuller.

Sanctuarul are in grija 7 pui de foca si 3 foci adulte. Heidi a inceput sa arate interes fata de peste si odata ce se va intrema va fi lasata libera. "Greutatea ei este in regula dar va trebui sa mai ramana cu noi o luna, o vom ajuta sa socializeze cu alte foci”, a mai adaugat Fuller.
 

spot_img

Ultimele știri