Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

A fost prinsa cea mai mare pisica de apa dulce din lume

O echipa de cercetatori de la National Geographic a capturat ceea ce poate fi cel mai mare peste de apa dulce din lume, o pisica de apa dulce cantarind aproximativ 350 de kilograme. Pestele a fost capturat in Tailanda. Dupa ce oamenii de stinta i-au pus un dispozitiv de urmarire, pentru a-i observa silul de viata, pestele a fost eliberat inapoi in apa, arata The Sun.

Astfel de peste este cel mai mare din familia sa si poate fi gasit numai in anumite locatii din lume, precum raurile din sud-estul Asiei si cele din nordul Australiei, a aratat cercetatorul Zeb Hogan de la Universitatea Nevada din Reno, SUA.

„Echipa de cercetatori a fost foarte norocoasa sa gaseasca atat de usor un exemplar atat de mare”, a spus Hogan. Pana la aceasta ora, aceasta captura de apa dulce este cea mai mare din istoria pescuitului, potrivit expertului.

Specia pisicii de apa dulce thailandeze este ocrotita prin lege, fiind pe cale de disparitie din cauza bastinasilor care apreciaza in mod deosebit gustul carnii acestei specii de rechin de apa dulce.

spot_img

Ultimele știri