Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Germ Genie, dispozitivul care ucide microbii de pe tastatura

Aproape toti cei care folosesc un computer, fie la munca, fie acasa, stiu ca tastatura acestuia are "prostul" obicei de a se umple de bacterii, unele chiar foarte periculoase pentru sanatate. Cei mai multi dintre noi insa alegem sa ignoram avertismentele specialistilor, care spun ca tastatura calculatorului este cu mult mai murdara decat capacul vasului de toaleta.

Insa acum exista Germ Genie, un aparat care ucide 99% dintre microbii prezenti pe tastatura. El a fost dezvoltat de compania Falcon Innovations si testat la laboratoarele Biodet ale universitatii britanice Hertfordshire.

Conform rezultatelor acestor teste, Germ Genie a reusit sa curete tastatura calculatorului de germeni precum E.Coli, Stafilococul Auriu si Bacilul Subtillis in proportie covarsitoare de 99%, si asta in doar doua minute. Iar in zece minute Germ Genie indeparteaza microbii de pe intreaga suprafata a tastaturii.

Cum functioneaza Germ Genie
Aparatul detecteaza miscarile degetelor pe tastatura computerului, si, dupa ce utilizatorul si-a terminat treaba, tastatura este curatata cu ajutorul unei lumini ultraviolete. Astfel, urmatoarea persoana care va utiliza computerul se va putea bucura de o tastatura curata.

Foto: Ohgizmo.com

Florin Tulbure

spot_img

Ultimele știri