Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Haine din bumbac organic si poliester reciclat, marca H&M

Nici nu a intrat bine pe piata romaneasca, ca H&M mai iese inca o data in evidenta. Producatorul suedez de haine si accesorii vestimentare se pregateste sa scoata pe piata o colectie de haine realizate din materiale ecologice si care nu afecteaza mediul, potrivit unui comunicat H&M remis redactiei Green Report.

Noua linie Conscious Collection va fi lansata sub sloganul „Stilul H&M este sustenabil“ si va cuprinde haine pentru femei, barbati si copii.

Materialul ecologice folosite la confectionarea articolelor vestimentare din noua linie sunt: bumbacul si inul ecologic – cultivate fara utilizarea substantelor chimice nocive, poliesterul reciclat – fabricat din bidoane PET sau din deseuri textile, si TENCEL – un material matasos, reinnoibil, fabricat cu un impact redus asupra mediului.

Conscious Collection este o linie recurenta H&M, propusa in perioade diferite, sub forme diferite. Colectia acestei primaveri este o completare a colectiei Garden de anul trecut, realizata tot din materiale sustenabile.

Compania suedeza H&M activeaza pe piata producatorilor vestimentari din 1947. In primavara 2011, numara 2.200 de magazine, in 40 de tari de pe patru continente, si avea peste 87.000 de angajati la nivel global. H&M este listata la bursa Nasdaq OMX din Stockholm.

Bogdan Tupilat

Cititi si:

Ecranul telefonului mobil, transformat in incarcator solar (Vezi video)

Culoarea mediului devine albastra din cauza schimbarilor climatice

spot_img

Ultimele știri