Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Halloween-ul animalelor: Catei deghizati in roboti sau vrajitoare (Video)

Animalele au si ele dreptul sa se bucure de Halloween sau, mai bine zis, sa profite din plin de gustul dovlecilor deliciosi si foarte sanatosi, care sunt o uzina de zaharuri, proteine si vitamine, ori sa se distreze alaturi de stapanii lor, deghizati in roboti, vrajitoare sau banana split!

In Franta, cainii au avut deja parte de o avanpremiera a Halloween, sarbatoare cu ocazia careia, copiii se mascheaza in vrajitori, mumii sau alte personaje si colinda pe la case intreband „Trick or Treat?” (Pacaleala sau dulciuri?), ca o amenintare ca de nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsa.

De Halloween-ul animalelor, cateii au defilat pe podium, imbracati in costume de paianjeni giganti, staruri rock, roboti sau, pur si simplu, de banana split!

Si in Filipine, organizatia de protectie a animalelor, Philippine Animal Welfare Society, a organizat la Manilla un bal mascat pentru caini si pisici, in ideea de a sensibiliza populatia fata de necuvantatoare.

La gradina zoologica din Detroit, aceasta sarbatoare face parte deja dintr-un program menit sa stimuleze comportamentul natural al animalelor care si-au primit deja portia de dovleci al caror suc a fost tratat cu diverse substante specifice alimentatiei fiecarei animal.

Cei mai incantati de dovleci s-au aratat ursii polari si ursii furnicari.

Mihaela Pavnutescu
 

spot_img

Ultimele știri