Leona Lewis a vizitat rezervatia de ursi de la Zarnesti

Cantareata britanica Leona Lewis a vizitat, sambata, rezervatia de ursi de la Zarnesti, judetul Brasov, unde a petrecut aproximativ doua ore si s-a interesat de istoricul sanctuarului si de animalele care sunt ingrijite acolo, informeaza Mediafax.

Cristina Lapis, presedintele Asociatiei Milioane de Prieteni, care administreaza rezervatia Libearty de la Zarnesti, a declarat ca vedeta britanica a venit la Zarnesti intr-o vizita privata si nu a vrut sa mediatizeze evenimentul, insa a promis ca va promova rezervatia, de care s-a declarat extrem de incantata.

"A fost o vizita privata si nu a vrut sa faca un eveniment public. A sosit sambata, la ora 12.00, si a stat aproximativ doua ore. A fost foarte incantata de tot ce a vazut la noi, pentru ca este o mare iubitoare de animale si a fost curioasa sa afle despre istoricul rezervatiei. E pasionata de natura si de protectia naturii si a vrut sa promoveze sanctuarul", a spus Lapis.

Dupa vizita de la Zarnesti, unde a fost insotita de agentul ei si de Victor Watkins, de la World Society for the Protection of Animals (WSPA), Leona Lewis a petrecut o noapte la un hotel din Brasov, apoi, duminica, s-a indreptat spre Bucuresti.

Lapis a declarat ca vizita vedetei britanice este foarte importanta pentru rezervatia de la Zarnesti, deoarece aceasta aduce un capital extraordinar de imagine in vederea promovarii sanctuarului.

"Starurile care vin si vad rezervatia nu participa cu bani, dar e foarte important ca, avand un nume si o imagine, fac multa publicitate. Am mai avut vizite importante ale unor vedete, precum Pierre Brice sau Natalie Imbruglia, anul trecut. De exemplu, cand a venit Pierre Brice si a luat un caine din Romania, s-au mai facut, imediat in perioada urmatoare, inca 100 de adoptii", a adaugat presedintele Asociatiei Milioane de Prieteni.

Leona Lewis a venit in Romania dupa ce a incheiat un turneu european si a decis ca ultimele doua zile sa si le petreaca in tara noastra, ea tinand in mod special sa viziteze rezervatia de ursi, potrivit presei britanice.

"Cand am auzit despre viata pe care o au ursii captivi din intreaga lume, am fost socata. Dupa toate traumele pe care le-au suferit, nu este posibil sa fie eliberati direct in salbaticie. Asa ca i-am intrebat pe cei de la WSPA daca pot vizita o rezervatie de ursi pentru a vedea cu ochii mei cum sunt ingrijiti ursii dupa ce au fost salvati", a spus Leona Lewis, citata de presa britanica.

spot_img

Ultimele știri