Masina electrica fara sofer care invinge ambuteiajele si se parcheaza singura  

Designerii de masini au venit cu solutia perfecta pentru soferii care s-au saturat de ambuteiaje si lipsa locurilor de parcare. Autovehiculul cu doua locuri EV-V (Electric-Networked Vehicle) a fost conceput astfel incat sa reduca toate problemele specifice soferilor, avand in acelasi timp grija fata de mediu, prin consumul redus de energie, dar si pentru accesibilitatea pretului, relateaza ”Daily Mail”.

Culmea, nici nu trebuie sa fii sofer ca sa beneficiezi de serviciile autovehiculului. Este compact, prietenos cu mediul si se conduce singur: EN-V functioneaza pe baza de baterii, avand o autonomie de circa 35 de kilometri si o viteza maxima de 30 km/h. Se poate roti 360 de grade si poate fi condus in modul manual, de un sofer, dar si fara sofer.

Conceptul, dezvoltat de General Motors, are un singur dezavantaj – nu ar face fata unei coliziuni cu o masina obisnuita. Primariile oraselor ar putea, insa, sa creeze benzi rutiere speciale pentru acest tip de masini. Deocamdata, arata ”Daily Mail”, cei de la General Motors nu au dat indicii depre momentul in care va fi lansat pe piata noul model electric.
 

spot_img

Ultimele știri