Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Meteorit in forma de inima, descoperit de un american in curtea casei (VIDEO)

Carlos Martinez si fiul sau de sapte ani se jucau in curtea casei lor din Colorado, cand au descoperit un meteorit in forma de inima in tufisuri. “Mi-a atras atentia pentru ca stralucea. Ce interesant, mi-am spus, l-am luat apoi si l-am asezat pe pervazul ferestrei”, a spus Martinez.

Faptul ca piatra avea forma unei inimi l-a intrigat de asemenea pe american. Cu cat se uita mai mult la ea cu atat voia mai mult sa afle originea ei. “M-am dus la biblioteca, m-am uitat la diverse fotografii si am studiat mai multe carti. Am vorbit cu bibliotecarii iar ei m-au sfatuit sa o duc la Universitatea din nordul statului Colorado”, povesteste Martinez.

Bob Brunswig, profesor la UNC, si-a dat seama imediat ca este vorba despre un meteorit. “Fiind un meteorit cu miezul din fier a fost destul de usor de identificat datorita greutatii sale. In plus avea urme clare de arsuri pe el. Este evident ca a trecut prin atmosfera, asa ca avea toate caracteristicile necesare”, a explicat Brunswig, pentru 9news.com.

Foto: captura video

spot_img

Ultimele știri