Mirese pe bicicletele I’Velo

Concurentele de la show-ul “Mirese 90 60 90”, difuzat de Kanal D, au promovat miscarea in aer liber cu biciclete puse la dispozitie prin programul national de bike sharing I’Velo.

Prezentatorul show-ului, Gabriel Coveseanu alias Cove, a declarat, pentru Green Report, ca miscarea in aer liber le prinde bine fetelor, care vor sa ajunga la forma fizica perfecta “Ele vor sa ajunga la forma fizica perfecta, vor sa fie Mireasa 90-60-90 si ne-am spus ca miscarea in aer liber face bine si este binevenita oricand”, a spus Cove.

Acesta a mai spus ca este un impatimit biciclist, care profita de orice ocazie atunci cand are timp liber sa pedaleze alaturi de prieteni. “Am bucuria de a pedala in timpul liber. Am cateva biciclete acasa si ori de cate ori am ocazia chem cate un prieten sa ne plimbam prin parc. Deseori incercam sa iesim si in afara orasului”, a mai spus Cove.

Concurentele au fost sustinute de o alta vedeta Kanal D, Adelina Pestritu. Adelina este confidenta acestora, incercand sa le sprijine in momentele dificile de-a lungul competitiei. “Am acest hobby de mica. Sunt pasionata de viteza, cu bicicleta nu poti obtine o viteza foarte mare, dar imi place foarte mult sa ies in parc cu bicicleta sau rolele”, a declarat, pentru Green Report, Adelina Pestritu.

Urmariti aventura mireselor pe bicicletele I’Velo sambata, 19 mai 2012, ora 20:30, pe Kanal D.

I`Velo, cel mai mare program de bike-sharing din Romania

I’Velo este primul si cel mai mare proiect national de bike-sharing, fiind lansat de Green Revolution si Raiffeisen Bank pe 9 mai 2010. 1.100 de biciclete I’Velo au fost puse, anul trecut, la dispozitia doritorilor din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si Iasi, in perioada martie – octombrie 2011, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend, in intervalul orar 10.00 – 20.00.

Centrele I’Velo din Bucuresti s-au aflat in: in Parcul Herastrau, in Parcul Tineretului si in Parcul Izvor.

6 milioane de kilometri parcursi in numai un an

In perioada 2010-2011, romanii au petrecut pe bicicletele I’Velo peste un milion de ore si au parcurs mai mult de 6 milioane de kilometri. De asemenea, proiectul a creat 70 de locuri de munca, iar marca a avut 5 milioane vizualizari si 500 de aparitii in mass-media romanesti si
internationale.

Bicicletele I’Velo au fost folosite la 32 de evenimente de peste 2.500 de persoane (Noptile Institutelor, Galeriilor, Bibliotecilor, Bucharest
Summer University, Peninsula, Best’fest, Recicloniada, Let’s do it Cluj, Cursa ratustelor Oradea etc).

Partenerii I’Velo

Programul I`Velo, initiat de Asociatia Green Revolution si Raiffesen Bank, se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Mediului si Padurilor,
cu sprijinul primariilor Capitalei, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si Constanta si al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.

Programul I`Velo din 2011 s-a incheiat cu competitia I`Velo Bike Day, primul pentathlon dedicat exclusiv biciclistilor.

Cosmin Zaharia

Citeste:

Fetele de la “Burlacul”, pe bicicletele I’Velo

spot_img

Ultimele știri