Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Miting, astazi,  in Parcul Izvor,  impotriva eutanasierii cainilor comunitari

Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor (FNPA) organizeaza astazi, 11 aprilie, la ora 14:00, in Parcul Izvor, un miting impotriva eutanasiei cainilor comunitari.

„Vom protesta din nou in fata Camerei Deputatilor, luni 11 aprilie, ora 14:00, in parcul Izvor, impotriva eutanasiei. Proiectul va pleca din nou, in aproape aceeasi forma, in plenul Camerei Deputatilor care va decide daca va fi reintors la Comisie, daca va fi admis sau respins. Daca nu se va lua o decizie in aceeasi zi, protestul continua si marti, 12 aprilie, ora 10:00” se arata intr-un comunicat al FNPA.

Participantii la miting vor sa sustina sterilizarea cainilor si returnarea lor in locurile din care au fost luati, ca unica solutie pentru rezolvarea situatiei cainilor comunitari.

„Sustinem sterilizarea si returnarea ca unica si dovedita solutie pentru rezolvarea situatiei cainilor comunitari. Eutanasia, incarcerarea sau legea <optionala> vor avea acelasi impact. Sute de mii de caini omorati si alte sute de mii de caini in strada, incontinuu, la nesfarsit”, a declarat pentru „Green Report” Carmen Arsene, presedinta FNPA.

Iubitorii de animale sustin „Legea Marinescu 2”, cunoscuta si sub numele de “Legea sterilizarii”, prin care cainii fara stapan ar putea sa scape de eutanasiere, cat si de strangerea lor in adaposturi. Cainii, potrivit intentiei autoritatilor, ar trebui sa fie stransi de pe strazi, adusi in adaposturi ale primariilor, iar daca, dupa o anumita perioada, nu vor fi revendicati, sa fie eutanasiati.

Citeste si De 1 martie, miting impotriva eutanasierii cainilor comunitari

Mihaela Pavnutescu

 

spot_img

Ultimele știri