Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

 „MOL-Pot ajuta?” sprijina 139 de tineri

MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au finalizat evaluarea candidaturilor depuse in cadrul editiei din acest an a programului „MOL-Pot ajuta?”. 139 de tineri talentati in domeniul artistic si in cel sportiv vor primi sponsorizari in valoare totala de 290.000 de lei pentru dezvoltarea si continuarea carierei.

419 de candidati, din 36 de judete

Au fost primite 419 candidaturi pentru programul „MOL- Pot ajuta?”, cu aproape 100 mai mult decat cele inregistrate la editia 2011.

Evaluarea candidaturilor a fost facuta de catre juriile de arte si sport si de catre Consiliul Director al Fundatiei Pentru Comunitate, iar lista celor care vor primi sponsorizari poate fi consultata pe site-ul fundatiei, www.pentrucomunitate.ro, respectiv pe site-ul www.molromania.ro.

„Pe parcursul anilor a crescut numarul candidaturilor pentru acest program, ceea ce ne confirma faptul ca exista o nevoie reala la nivelul comunitatilor in care ne desfasuram activitatea. Sprijinul financiar acordat tinerilor sportivi si artistilor talentati face parte dintre preocuparile MOL Romania, care isi propune sa continue initiativele de promovare a valorilor existente in societate. Exemplul si performanta acestor tineri contribuie esential la formarea unei gandiri si vieti sanatoase”, a declarat Kinga Daradics, CEO MOL Romania.

Programul continua si in 2013

Fondul total de sponsorizare de 290.000 lei a fost alocat pentru cei 139 de candidati declarati castigatori la diferite categorii din domeniul sportului si din cel artistic. Castigatorii vor fi contactati de catre Fundatie pana la 15 august 2012 pentru a incheia contractele de sponsorizare.

„Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor! Este important ca rezultatele obtinute in decursul acestui an contribuie esential la evaluarea unei candidaturi pregatite si intocmite mai atent, mai din timp si mai cu grija la editia urmatoare a programului, pe care speram ca o vom putea lansa in mai 2013”, a declarat András Imre, directorul executiv al Fundatiei Pentru Comunitate.

Printre castigatori, sportivi si artisti premiati in strainatate

Printre castigatorii editiei 2012 se numara Amalia Tataran din Satu Mare, multipla campioana nationala, medaliata cu bronz la campionatele mondiale si campionatele Europene; Crina Coco Popescu, cea mai tanara alpinista ajunsa care a ajuns pe mai multe varfuri din lume sau Botac Alexandru Cadmiel, castigator si premiant la mai multe concursuri de interpretare instrumentala din tara si din strainatate.

Mihaela Pavnutescu
 

spot_img

Ultimele știri