Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

O femeie din Arges a murit sfasiata de caini

Politistii din cadrul IPJ Arges ancheteaza moartea unei femei din localitatea Cerbu care se pare ca a decedat in urma hemoragiei provocate de muscaturile unor caini fara stapan, informeaza realitatea.net.

Femeia, in varsta de 62 de ani, din satul Cerbu, comuna Albota, a fost gasita miercuri dimineata, in locuinta sa, intr-o balta de sange, iar in urma verificarilor s-a constatat ca avea pe picioare multiple urme de muscaturi de caine.

Potrivit politistilor, cel mai probabil femeia a fost atacata de o haita de caini fara stapan marti dupa-amiaza, cand se intorcea spre casa, femeia lucrand ca menajera in casa unui preot.

Ea nu a cerut ajutor si nici nu a povestit nimanui ce s-a intamplat. Miercuri dimineata, femeia a fost vizitata de copiii sai, care au gasit-o decedata.

Criminalistii cred ca decesul ar fi survenit ca urmare a unei hemoragii provocate de muscaturile cainilor, pentru ca victima nu are alte leziuni de violenta pe corp. In cazul de fata s-a dispus autopsia, iar ancheta continua pana la stabilirea imprejurarilor care au dus la moartea femeii.

Citeste si Romania, iadul animalelor. Zilnic se inregistreaza 2-3 cazuri de maltratare

Un nou caz de violenta contra maidanezilor. 3 catei au fost ucisi azi-noapte in Sectorul 6
 

spot_img

Ultimele știri