Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

O gasca din Los Angeles a adoptat un pensionar

O gasca si un pensionar se plimba impreuna aproape in fiecare dimineata prin parcul Echo din Los Angeles, gratie unei prietenii legate de mai bine de noua luni.

Prietenia dintre cei doi este deja notorie, iar primul pas l-a facut fermecatoarea gasca Maria, care il asteapta in fiecare dimineata, la ora 8.00, pe Dominic Ehrler sa hoinareasca amandoi prin parc, scrie „The Los Angeles Times”.

Maria l-a adoptat pe Dominic in urma cu 9 luni, iar perechea, ciudata la prima vedere, se bucura de simpatia tuturor trecatorilor din parc.

„Nu as fi crezut vreodata ca o sa ma pot <indragosti> la 65 de ani de o gasca”, i-a marturisit Dominic unui jurnalist de la „The Los Angeles Times”. Dominic nu le neglijeaza insa nici pe celelalte surate ale Mariei, pe care le hraneste aproape zilnic, dar Maria ramane „cea mai fermecatoare dintre toate”.

Un prieten trebuie pastrat cu orice pret

Gasca Maria l-a urmarit un timp pe Dominic, ca un catel, dar el nu a observat-o de prima data. Cunostinta le-a facut unul dintre pensionarii din parc. „M-a prezentat Mariei unul dintre amicii mei pensionari care mi-a spus: <Nu observi ca esti urmarit? O cheama Maria>”, a povestit Dominic.

Din nefericire, "idila" dintre pensionar si gasca Maria ar putea sa ia sfarsit, cel putin pentru un timp. Echo Park va fi inchis pentru renovare in lunile ce urmeaza, ceea ce presupune ca lacul in care se scalda gastele va fi secat, iar resedinta lor, stramutata.

Acest lucru insa nu-l poate impiedica pe Dominic ca peste catva timp sa-si reia plimbarile impreuna cu Maria. „Presupun ca vor strange pasarile si le vor stramuta pe un alt lac. Am de gand sa o urmez insa pe Maria oriunde se va duce pentru ca atunci cand ai un astfel de prieten, vrei sa-l pastrezi cu orice pret”, a mai spus prietenul gastei Maria.

Nu este prima oara cand gasca Maria se dovedeste extrem de sociabila pentru specia ei. Cu catva timp in urma, ea s-a imprietenit cu o echipa de cameramani si a fost nelipsita aproape din toate secventele pe care acestia le-au filmat in Echo Park.

Mihaela Pavnutescu

 

spot_img

Ultimele știri