Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Organizare ”nazista” pentru exterminarea maidanezilor, pe site-urile de socializare

Retelele de socializare de pe Internet gazduiesc din ce in ce mai multe mesaje care instiga la exterminarea maidanezilor.

Metodele propuse sunt parca rupte din practicile folosite de nazisti, iar initiatorul unuia dintre grupuri, pe care nu-l nominalizam pentru a nu face noi adepti, se autointituleaza „capitan”.

Hotarati sa ucida cu sange rece orice caine fara stapan care le iese in cale, folosind, de exemplu, carnati otraviti cu soda caustica sau chiar bate, initiatorii acestor grupuri indeamna imediat la linsarea maidanezilor sub deviza „Fapte, nu vorbe!”.

Otraviti cu soda caustica sau loviti in cap cu batele

„Fratilor, exista o metoda foarte simpla de a scapa de maidanezi si inca una la indemana oricui, folosita chiar de catre autoritati in unele orase (nu dau nume). Cred ca fiecare dintre noi are 5 lei in buzunar pentru a cumpara cativa carnati si ceva soda caustica! Luati carnatii, faceti o gaura in mijloc si-i umpleti cu soda caustica, solida!!! (…) Daca vreti sa schimbati ceva, atunci s-o faceti prin fapte, nu prin vorbe! Acum aveti si solutia, trebuie doar s-o aplicati… Mult succes in continuare…”, scrie un internaut antimaidanez.

Totusi, ideea nu le pare chiar atat de stralucita! Unul dintre antimaidanezi sustine ca otravirea cainilor nu poate fi facuta chiar asa in vazul lumii, deoarece exista si iubitori de animale care pot reactiona.

„Capitane, lumineaza-ne calea! Cainii trebuie omorati pur si simplu”

„Capitane, lumineza-ne calea! Suntem ca o turma de oi, fara cioban! Nu merge cu soda, eu am 10 caini pe linga scara blocului care sunt ca niste porci de grasi, am incercat cu carnati , mananca doar de la <iubita > mea vecina de vreo 65 de ani, cu gura mare si spurcata. Trebuie omarati, pur si simplu!”, sustin membrii grupului de pe Internet.

Un membru al grupului recomanda totusi sa nu fie popularizate initiativele luate de „antimaidanezi” si sustine ca singura solutie ramane sa actioneze pe cont propriu, fara martori.

„Ce vorbim sa ramana intre noi, fara sa stie presa!”

„Ce vorbim ar trebui sa ramana intre noi aici! Presa oricum zice ce vrea si, in toate cazurile, presa a tinut cu maidanezii, si nu cu oamenii, din ce-am observat eu! Daca or sa apara in presa imagini cu caini care se chinuie de dureri de burta, se va intoarce totul impotriva noastra. Daca va doare mai mult de presa si de durerea indurata de maidanezi, atunci degeaba va mai pierdeti timpul cu discutii, intalniri, chestii genul, care oricum nu vor rezolva problema”, mai spun cei care vor sa puna capat cu orice pret vietii maidanezilor.

O alta solutie „interesanta” la care s-au gandit internautii „antimaidanezi’ ar fi sa le scoata cainilor dintii.

„Cainii, daca nu mai au canini, nu mai prezinta nici un pericol. Sa nu fie returnati in teritoriu cainii castrati decat dupa ce li se extrag caninii. Mi se pare un compromis interesant. Desi, eu daca as fi caine, as prefera eutanasierea decat castrarea si extragerea caninilor”,  explica un alt membru al grupului.

„Revolutia antijavre”, declansata de oameni care ignora legea

Cei care intra pe aceste grupuri decise sa linseze cainii comunitari si indraznesc sa propuna si solutii mai umane sau cer ca membrii grupurilor sa se adreseze autoritatilor sunt luati peste picior si eliminati din discutii.

Mai mult, organizatiile de protectie a animalelor sunt catalogate drept „tirani” care isi impun interesele impotriva majoritatii.

”Solutiile legale sunt ca drogurile legale, adica mai proaste ca alea ilegale. Daca ne-am organiza suficienti oameni sa le aratam autoritatilor ca pot sa-si bage legea aia pro-maidanezi in fund, ar fi o chestie. Ce pot sa faca, sa intocmeasca dosare penale la mii sau zeci de mii de oameni simultan? … sa ne ridicam impotriva tiraniei, pt. ca exact asta este, o tiranie a minoritatii ONG-iste care-si impune interesele asupra majoritatii… e de necrezut cum putem sta si accepta starea de fapt! Parca am fi sclavi in propria tara…”, scrie un alt adept al acestei "miscari".

Munca, ordine, unitate!”, secretul uciderii cat mai multor maidanezi

Razboiul declarat intre unii internauti si cainii fara aparare este in plina desfasurare. Se pare ca sunt putine sanse ca animalele sa nu fie incet-incet linsate, mai ales ca autoritatile n-au de gand sa se grabeasca in a gasi o solutie rezonabila pentru cainii comunitari.

Pana cand se vor hotari, s-ar putea sa vedem insa cat de curand caini ucisi pe strazi sub indemnul final venit din partea „antimaidanezilor”, care suna cam asa: „Munca, ordine, unitate! Daca fiecare membru actual executa ca la armata, aceasta sarcina, rezultatele vor veni si ele!”.

Adica, in curand, se va mari numarul animale nevinovate, gasite pe strazi, otravite sau schingiuite!

Mihaela Pavnutescu
 

spot_img

Ultimele știri