10 tone de deseuri, stranse de studenti in trei zile

Membrii Uniunii Nationale a Studentilor din Romania au colectat, in ultimele trei zile, peste 10 tone de deseuri in judetul Bacau, a declarat vineri pentru Agerpres presedintele organizatiei studentesti Ioan Poenaru.

UNSR, impreuna cu Liga Studentilor Universitatii din Bacau, desfasoara, in perioada 16 – 20 septembrie, cea de a doua actiune de ecologizare din cadrul campaniei nationale de informare si constientizare intitulata "Orasul tau e CASA TA", in judetul Bacau.

"A fost o actiune de amploare. Am vrut sa dam un exemplu. Municipiul Bacau se alatura listei deschise de orase care sustin desfasurarea acestui proiect de stimulare si implicare a cetatenilor in procesul de pastrare si de salvare a mediului inconjurator curat si care urmeaza a gazdui etapele campaniei ample de ecologizare a celor mai importante rauri si a albiilor lor, inceputa in municipiul Petrosani, pe raul Jiul de Est, din perioada 9 – 15 august", a afirmat liderul UNSR. In urma cu o luna, voluntarii UNSR au colectat peste 600 de saci cu deseuri.

spot_img

Ultimele știri