Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

21 de animale moarte la zoo in 9 luni

Un tigru bengalez rar de la Gradina Zoologica Dhaka din Bangladesh a murit recent fiind cel de-al 21-lea animal care a murit acolo in mai putin de noua luni, au anuntat oficialii, citati de Earth Times.

“Tigrul a murit de batranete”, a declarat Bibekananda Chowdhury, reprezentant al gradinii zoologice. In ultimele saptamani, un leu si o girafa tanara au murit in acelasi loc.

Tigrul, in varsta de 19 ani, incetase sa mai manance devenind tot mai slabit in ultimele zile acest lucru conducand in cele din urma la moartea sa, a explicat Sabbir Ahmed, doctor veterinar care se ocupa de tratarea animalului.

Oficialii de la zoo au spus ca o caprioara sambar, un babuin, un gnu, un tapir malaiez, un tigru bengalez, doi crocodili si o zebra s-au numarat printre animalele care au murit la zoo Dhaka, din ianuarie incoace.

Expertii conservationisti au invinuit sistemul veterinar necorespunzator si managementul insuficient de la gradina zoologica pentru moartea animalelor.

Zoo Dhaka, localizata in Mirpur, este gazda a aproximativ 2.160 de animale apartinand a 157 de specii, potrivit statisticilor oficiale.

Foto: solarnavigator.net

spot_img

Ultimele știri