Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

30 de bovine "sinucigase" in Elvetia, in interval de trei zile

Aproape 30 de vaci si boi s-au aruncat de pe o stanca si au murit, in satul Lauterbrunnen din Alpii elvetieni, in interval de trei zile, motivul actiunilor ramanand momentan necunoscut, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.

In fiecare caz in parte, o echipa de salvamontisti s-a deplasat in rapa, cu ajutorul unui elicopter, pentru a ridica trupurile.

"Investigam cele intamplate pentru ca bovinele de munte, in mod normal, pot estima pericolul si nu se arunca de pe stanci", a spus un purtator de cuvant al politiei locale. Potrivit presei locale, au existat o serie de furtuni puternice in zona, iar acestea ar fi putut speria animalele.

Totodata, oamenii speculeaza ca numarul bovinelor care s-au aruncat este atat de mare pentru ca ar fi umblat intr-un grup unit si s-ar fi luat una dupa alta.

Majoritatea oamenilor de stiinta sunt de parere ca animalele sunt incapabile de sinucidere. Presiunea evolutiei le-ar constrange, insa, sa-si schimbe habitatul si sa migreze in grupuri mari. Uneori, mai ales in Scandinavia,

animalele ajung pe stanci inalte, deasupra marii si, impinse de impulsul traversarii unei distante de apa, se arunca pentru a inota. Ele mor, apoi, de extenuare sau se ineaca.

Foto: grannybuttons.com

spot_img

Ultimele știri