Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

600 de caini fara stapan au nevoie de un nou adapost

Sase sute de caini fara stapan urmeaza sa fie evacuati din adapostul Laila, iar Fundatia “Cainii strazii” incearca sa obtina fondurile minime necesare pentru a le construi un nou adapost.

Dupa decesul proprietarei terenului unde erau gazduiti cainii, mostenitorii acesteia doresc sa evacueze cainii. Fara ajutor, acestia vor ajunge pe strada si vor sfarsi la hingheri.

Georgiana Vaduva, presedintele Fundatiei „Cainii strazii“, s-a oferit sa adaposteasca acesti caini in cele trei grajduri de animale pe care le are inchiriate. Din pacate, la sfarsitul lunii mai, unul dintre grajduri a ars in proportie de 50%, iar acoperisul a fost distrus. Acum, pentru a le oferi o sansa cainilor, fundatia a solicitat ajutorul autoritatilor si al iubitorilor de animale pentru a strange suma minima necesara reconstruirii acoperisului de la grajd.

“In acel grajd exista deja tarcuri. Nu avem nevoie decat de ajutor pentru a reface acoperisul, cu cele mai ieftine materiale, de orice fel, numai sa existe un adapost. In afara de asta, mai trebuie doar sa punem plase la tarcuri“, a declarat pentru Green Report presedintele fundatiei „Cainii strazii“.

Iubitorii de animale sunt invitati sa adopte caini, sterilizati si vaccinati, pentru a-i creste pe langa casele lor sau sa contribuie pentru ingrijirea lor. Cu toate acestea, presedintele fundatiei “Cainii strazii” sustine ca este imposibila adoptia a sase sute de caini si incearca sa stranga fondurile necesare pentru a le oferi celorlalti un adapost.

“Eu mai am inca 230 de caini, de care am grija cu ajutorul contributiilor pe care le fac iubitorii de animale. Exista persoane care vin lunar, sau cand pot, si ne ajuta cu cate 100 de lei sau cu cat isi permit”, a adaugat Georgiana Vaduva.

Persoanele care doresc sa dea o mana de ajutor pentru adapostirea acestor 600 de caini pot contribui in contul RO25RNCB0073049684170001, deschis la BCR, sucursala sector 2.
 

spot_img

Ultimele știri