A treia promenada nocturna pe bicicleta, astazi in Bucuresti

Pasionatii de mersul pe bicicleta sunt asteptati la pedalat la ora 23:30 in spatele Muzeului National de Istorie, la scena ONGFest, pentru a treia ciclopromenada nocturna.

Pentru a treia plimbare nocturna pe bicicleta, organizata de un ciclo-iubitor, George Hari Popescu, s-a alaturat si echipa Cicloteque. Astfel, cei care nu detin o bicicleta pot inchiria una. Ei pot opta pentru pachetul weekend: bicicleta complet echipata, de vineri pana duminica (cu predare pana la ora 21) pentru 18 RON, sau pachetul ciclopro3: bicicleta complet echipata, de vineri pana sambata (cu predare pana la ora 16) pentru 10 RON.

Participantii trebuie sa aiba la ei un act de identitate, faruri/o lumina (fata-spate) la bicicleta.
Traseul este Calea Victoriei – P-ta Natiunile Unite – Spl. Independentei – Bd. Cantemir – Parcul Tineretului – Bd. Sincai – Bd. Nerva Traian – Bd. Unirii – P-ta Alba Iulia (oprire 5 minute)- Bd. Unirii – P-ta Unirii – P-ta Universitatii – P-ta Romana – P-ta Victoriei – P-ta Charles de Gaulle – Bd. C. Prezan – P-ta Presei Libere (oprire 10 minute) – retur prin P-ta Victoriei – Cal. Victoriei.

Pentru ca se apropie sezonul racoros si ploios este posibil ca aceasta intalnire sa fie printre ultimele. Din acest motiv, traseul este mai lung, iar cicloparticipantii vor fi coordonati. In plus, organizatorii promit sa puna bazele unei comunitati de biciclisti cat mai unite posibil.

Dupa traseu, biciclistii sunt asteptati la Scena ONGFest pentru un schimb de impresii. Mai multe detalii puteti citi pe bicla.ro. Tot acolo puteti sa va inscrieti daca doriti sa inchiriati o bicicleta de la Cicloteque.

spot_img

Ultimele știri