Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Alec Baldwin anunta inverzirea tenisului american

Actorul american Alec Baldwin va anunta public “inverzirea” tenisului american in cadrul deschiderii turneului de tenis US Open din acest an, potrivit Ecorazzi.

Asociatia de Tenis din Statele Unite (USTA) lanseaza un program de reciclare a tuburilor de mingi de tenis, de reducere a consumului de electricitate si de introducere a alimentelor organice in meniu.

Anuntul initiativelor verzi ale celor de la USTA va fi facut alaturi de jucatorul de tenis Billie Jean King, un mare sustinator al “inverzirii” acestui sport.

Pana acum USTA nu a reciclat niciodata tuburile de mingi de tenis deoarece combinatia de metal si plastic din componenta acestora a facut procesul aproape imposibil. Insa asociatia a hotarat sa finanteze o companie care sa faca posibila reciclarea tuburilor. Prin urmare, USTA a pozitionat containere de reciclare langa fiecare cos de gunoi de la Open.

Mai mult decat atat, USTA va prezenta si doua modele de tricouri prietenoase cu mediul, cu mesaje pe masura atat de dama, cat si de barbati. “Green Your Game” va fi mesajul de pe tricourile de dama, al caror design apartine faimoasei Venus Williams, iar tricourile de barbati vor fi inscriptionate cu indemnul “Save Our Planet–It’s the Only One with Tennis”.

“USTA vrea sa se asigure ca acest mare eveniment al lumii are un impact redus asupra mediului”, a declarat Lucy Garvin, presedintele USTA. “Aceste initiative vor ajuta USTA, turneul US Open si fanii tenisului sa se mentina in fruntea eforturilor globale de conservare a mediului”, a mai spus oficialul.

Foto: ecorazzi.com

spot_img

Ultimele știri