Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Animalele sunt abuzate in fermele de blana din Norvegia VEZI VIDEO

Cateva ferme de blana din Norvegia sunt acuzate de activistii pentru drepturile animalelor ca nu fac nimic pentru a evita ranirea reciproca a animalelor si nici pentru animalele deja ranite, informeaza Reuters.

Organizatia Network for Animal Freedom a filmat in secret zeci de ferme de blana si a descoperit abuzuri la 45 de ferme de vulpi si nurci.

„Am vazut violari clare ale legilor pentru bunastarea animelelor la toate fermele pe care le-am vizitat”, a declarat Per Arne Toellefsen, reprezentant al organizatiei Network for Animal Freedom. El a explicat ca animalele stresate de custile prea mici se ataca intre ele si isi ranesc de multe ori puii.

Ministrul norvegian al agriculturii, Lars Peder Brekk, a afirmat ca o evaluare ampla a fermelor de blana, desfasurata in luna iunie, a aratat ca nu exista motive pentru urmarirea penala a acestora, iar conditiile au fost satisfacatoare.

Membrii organizatiei Network for Animal Freedom afirma ca animalele care au suferit leziuni trebuie sa fie tratate de un veterinar, sau omorate pe loc pentru ca ele sa nu sufere in zadar daca ranile sunt prea grave. Cele mai comune rani descoperite la fermele monitorizate au fost pierderea unui membru, a urechilor sau a cozii.

Norvegia are in jur de 330 de ferme de animale.

Foto: fourpaws.org.uk

spot_img

Ultimele știri