Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Pantera surprinsa in Marea Britanie

O felina neagra asemanatoare cu o pantera, care a fost surprinsa intr-o fotografie in Marea Britanie, este dovada ca astfel de animale cutreiera regiunile rurale ale tarii, potrivit unui expert britanic ce se ocupa cu studiul felinelor salbatice, citat de Telegraph.

Paul Keehn, un electrician in varsta de 35 de ani, pretinde ca a fotografiat felina cu camera foto a telefonului sau mobil.

“Daca este reala, aceasta este cea mai buna fotografie a unei feline salbatice surprinse in Marea Britanie”, a declarat Di Francis, expert britanic in studierea felinelor salbatice si autorul lucrarii “Cat Country:The Quest for the British Big Cat”.

“Este o fotografie despre care se poate dovedi greu ca este falsa. As fi preferat sa mai vad si o alta imagine a felinei pentru a ma asigura ca este adevarata”, a spus Francis.

“Infatisarea animalului pare a fi corecta avand caracteristicile unei feline salbatice. Conturul acesteia se potriveste cu dovezile pe care le-am colectat de-a lungul anilor”, a mai spus expertul.

“Eu cred ca exista o specie indigena de feline mari in Marea Britanie necunoscuta de oamenii de stiinta si care s-au ascuns foarte bine de oameni”, a aratat Francis.

Dovada ca este o specie indigena o face pata alba de pe corpul sau, a explicat Francis, acest lucru dovedind faptul ca felina fotografiata nu ar fi o pantera.

Foto: Telegraph.co.uk

spot_img

Ultimele știri