Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Blog Action Day – Mii de bloggeri scriu despre mediu pe 15 octombrie

In aceeasi zi, mii de bloggeri din intreaga lume vor scrie despre acelasi subiect: schimbarile climatice. Pe 15 octombrie, bloggerii vor sarbatori Blog Action Day, eveniment aflat la a treia editie, care isi propune sa lanseze o dezbatere cat mai consistenta, astfel incat publicurile de pe internet sa fie atrase catre subiectul incalzirii globale.

“La editia din 2007, pe tema Mediului, am asistat la experimente ecologice din partea bloggerilor, detaliind idei inovatoare pe tema practicilor sustenabile si concentrand atentia cititorilor lor asupra organizatiilor si companiilor care promoveaza ecologia”, scriu organizatorii.

In Blog Action Day sunt implicate atat bloguri mici, cat si publicatii cu trafic intens. Oricine poate sa se inscrie la eveniment, iar posturile pot fi de orice fel, la fel si parerile. Organizatorii au anuntat ca in prezent cauta moduri de a se implica in lupta impotriva incalzirii globale si in afara blogosferei.

Pentru a promova evenimentul, persoanele si organizatiile care au un site pot publica unul dintre bannerele care anunta Blog Action Day. Inscrierile se fac pe site-ul Blog Action Day, la adresa http://www.blogactionday.org/.
 

spot_img

Ultimele știri