Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

COP15 si pe Youtube

ONU apeleaza la YouTube pentru o mai buna promovare a conferintei pe tema schimbarilor climatice din decembrie de la Copenhaga (COP15), relateaza cop15.dk.

Pe langa difuzarile live de la televiziune, organizatorii conferintei ONU din 22 septembrie, preliminara COP15, au cerut liderilor lumii sa inregistreze declaratii care vor fi difuzate pe websiteul COP15 si pe YouTube.

Pregatirile pentru tratatul climatic din decembrie de la Copenhaga s-au desfasurat foarte incet si au mai ramas doar 15 zile pana la conferinta preliminara COP15 in care vor fi anuntate rezultatele negocierilor. De aceea organizatorii apeleaza la tot felul de artificii pentru a atrage atentia asupra COP15, printre care si YouTube.

Schimbarile climatice reprezinta principala prioritate pentru Ban Ki-moon, secretarul general al ONU. Natiunile cauta un acord care sa inlocuiasca protocolul de la Kyoto potrivit caruia cele 37 de tari industrializate ale lumii trebuie sa isi reduca emisiile de gaze cu efect de sera cu 5,2%, pana in 2012.

COP15 este numele conferintei pe tema schimbarilor climatice care va avea loc intre 7 si 18 decembrie la Copenhaga. In cadrul conferintei se va incerca incheierea unui nou acord de mediu, care sa inlocuiasca protocolul Kyoto din 2012, cand acesta expira. La conferinta vor particopa 192 de tari si sunt asteptati intre 12.000 si 15.000 de delegati ai ONU, precum si mii de jurnalisti si reprezentanti ai ONG-urilor de profil.

Foto: cato.org

spot_img

Ultimele știri