Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Delfinariul din Constanta cumpara trei delfini din China

Delfinariul din Constanta va achizitiona pana la sfarsitul anului trei delfini din China, transmite Agerpres. Directorul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, Adrian Manastireanu, a declarat vineri ca este vorba de un mascul si doua femele, in varsta de opt ani, nascuti in captivitate.

"Cativa dresori romani se vor deplasa in China pentru a se acomoda cu delfinii si apoi vor reveni cu acelasi avion impreuna cu mamiferele, dar si cu specialisti chinezi, care vor ramane cateva luni la Constanta pentru acomodarea cat mai buna a delfinilor", a declarat Adrian Manastireanu. Costurile legate de achizitionarea si transportul delfinilor sunt estimate la 1,6 milioane de lei si vor fi suportate din fondurile Consiliului Judetean Constanta.

Directorul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii a mai spus ca nu crede ca vor fi probleme de acomodare pentru delfini, deoarece ei vor fi dresati dupa aceeasi metoda ca la Beijing, cu fluierul cu ultrasunete, iar la Delfinariul din Constanta vor fi recreate conditiile apei cu care ei sunt obisnuiti in China, iar hrana cu care ei au fost obisnuiti la Delfinariul din Beijing va fi importata din Norvegia.

Foto: iturism.ro

spot_img

Ultimele știri