Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Depresiunea Horezu, destinatie europeana de excelenta

Asociatia "Depresiunea Horezu" participa la promovarea proiectului EDEN (Destinatii Europene de Excelenta), un proiect initiat de Comisia Europeana, anunta Agerpres.

"Proiectul a constat in organizarea unui concurs de fotografii avand ca tema turismul. Uniunea Europeana este in cautarea fotografiei care descrie cel mai bine ideea de turism durabil si responsabil. Acest proiect se adreseaza tuturor persoanelor care iubesc calatoriile si fotografia si care sunt rezidenti intr-unul dintre cele 27 de state membre ale UE si in tarile candidate", a declarat, Laurentiu Ciocarlan, reprezentantul asociatiei.

La acest proiect, din partea Romaniei participa "depresiunea Horezu" si "Parcul Natural Apuseni".
Principiul EDEN presupune ca in fiecare an este aleasa o tema de catre Comisia Europeana, in cooperare cu organizatiile nationale de turism si este selectata o destinatie din fiecare tara
participanta.

Proiectul vizeaza obiectivele majore ale politicii europene din domeniul turismului: durabilitate, decongestionarea destinatiilor clasice, combaterea sezonalitatii, redirectionarea fluxurilor de turisti catre destinatii non-traditionale, crearea de retele intre participantii la sectorul turistic.

Foto: infopensiuni.ro

spot_img

Ultimele știri