Doua evenimente Cicloteque pentru pasionatii de ciclism

Cicloteque a pregatit pentru pasionatii de ciclism doua evenimente speciale: a treia Ciclopromenada si BikeWalk6, pe 11 si respectiv 13 septembrie.

Cei care nu au bicicleta pot apela la centru de inchiriere Cicloteque, care si-a prelungit din acest motiv programul pentru vineri, 11 septembrie. In plus, clientii vor beneficia de tarife speciale.

Cicloteque pune la dispozitie 40 de biciclete, ce pot fi inchiriate sub doua variante: varianta weekend ce dispune de 20 de biciclete ce pot fi inchiriate de vineri, 11 septembrie, pana duminica, 13 septembrie, ora 21, la un pret de 18 lei si varianta ciclopro3: 20 de biciclete de pot fi inchiriate de vineri, 11 septembrie, pana sambata, 13 septembrie, ora 16 pentru 10 lei.

Vineri, la ora 23.30, toti cei ce doresc sa participe la ciclopromenada sunt asteptati in spatele Muzeului National de Istorie, la ora 23.30. Plecarea se va face la ora 00.00, pe traseul: Calea Victoriei – P-ta Natiunile Unite – Spl. Independentei – Bd. Cantemir – Parcul Tineretului – Bd. Sincai – Bd. Nerva Traian – Bd. Unirii – P-ta Alba Iulia (oprire 5 minute)- Bd. Unirii – P-ta Unirii – P-ta Universitatii – P-ta Romana – P-ta Victoriei – P-ta Charles de Gaulle – Bd. C. Prezan – P-ta Presei Libere (oprire 10 minute) – retur prin P-ta Victoriei – Cal. Victoriei.

Ciclopromenada trei este un eveniment organizat de bicla.ro in parteneriat cu Cicloteque si Sport pentru Viata si are loc in cadrul ONG Fest. Mai multe detalii despre evenimet gasiti pe www.bicla.ro si www.cicloteque.ro

Cel de-al doilea eveniment, BikeWalk6, va invita duminica, 13 septembrie, la ora 18:00, in parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle). Pentru acesta plimbare, Cicloteque a pus la dispozitie 25 de biciclete, ce pot fi inchiriate pe tot parcursul zilei la pretul de 10 lei. Traseul urmat de biciclisti va fi urmatorul: Parcul Herastrau – P-ta Victoriei – P-ta Romana – Universitate – P-ta Unirii – Tineretului. Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment accesati http://www.amdoar18ani.ro si www.cicloteque.ro.

Foto: bicla.ro

spot_img

Ultimele știri