Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

eBay isi reduce emisile cu 15% pana in 2012

eBay, cel mai mare site de licitatii online, intentioneaza sa isi reduca emisiile de gaze cu efect de sera cu 15%, pana in 2012, anunta Environmental Leader.

Reducerea emisiilor eBay se va face in mare parte prin imbunatatirea infrastructurii si a centrelor de date.

Anul viitor, compania va folosi un centru de date verde care va acoperi peste o treime din infrastructura IT a firmei. Centrul de date, localizat in South Jordan, Utah, este construit pe baza standardelor ecologice LEED Gold.

La fiecare doi ani, eBay isi “reimprospateaza” tehnologiile, inlocuind vechile servere cu altele mai eficiente din punct de vedere energetic. In plus, eBay mai anunta ca va instala un modul solar de 100 kilowati la sediile sale din Denver. Mai mult decat atat, compania planuieste sa puna in aplicare si o strategie de economisire a combustibilului.

La inceputul acestui an, eBay anunta ca si-a facut o echipa verde pentru a dezvolta o noua strategie de mediu atat pentru companie, cat si pentru clientii sai. Programul eBay Green Team a inceput in 2007 cu 40 de oameni. Acum, numarul echipei verzi depaseste 2.000 de angajati care sunt repartizati in 23 tari.

Foto: tehnopol.ro

spot_img

Ultimele știri