EcoTic si HotNews premiaza proiectele dedicate protectiei mediului

Asociatia EcoTic si HotNews.ro, cu sprijinul Ministerului Mediului, au lansat campania “Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”, pentru promovarea proiectelor dedicate protectiei mediului si economisirii resurselor.

Companiile, institutiile publice, organizatiile non-guvernamentale, institutiile de invatamant si publicul larg sunt invitati sa posteze descrieri si fotografii/video ale proiectelor de mediu pe care le recomanda, fie in calitate de organizatori ai acestora, fie ca membri ai comunitatilor locale.

Orice utilizator HotNews.ro poate inscrie in competitie un proiect postand fotografii sau scurte materiale video, insotite de o descriere a proiectului si eventual linkuri care sa furnizeze detalii.

Perioada de desfasurare a campaniei este 1 septembrie – 8 noiembrie 2009, iar intre 9 si 15 noiembrie va avea loc votul publicului si cel al juriului. Gala Premiilor pentru un Mediu Curat se va desfasura pe 18 noiembrie.

Proiectele desemnate castigatoare in urma jurizarii vor fi recompensate cu trofee si premii constand in echipamente electrice si electronice in valoare totala de 4.000 de euro. In urma voturilor publicului si juriului se va acorda trofeul Gala Premiilor pentru un Mediu Curat celei mai inovative sau de impact campanii ecologice de colectare desfasurate in ultimul an.

Foto: lawnstodyefor.com

spot_img

Ultimele știri